nieuws

Europeesche stopt koffers in hoesje

Archief

Europeesche biedt vakantiegangers deze zomer f 2,50 korting op het laten verpakken van hun koffer in een plastic hoesje. De verpakking beschermt bagage tegen beschadiging en diefstal tijdens de vakantievlucht.

Het ‘sealen’ van de bagage vindt plaats voorafgaand aan het inchecken op Schiphol. Binnen één minuut zijn de koffers voorzien van krimpfolie (met daarop het logo van de Europeesche). Op vertoon van een flyer van Europeesche betaalt de vakantieganger f 7,50 in plaats van f 10. De flyer is onder meer op te halen vanaf de website www.europeesche.nl/sealandgo.htm maar wordt ook via reisbureaus verspreid.
Het ‘sealen’ van de koffer vindt plaats voor het inchecken op Schiphol.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.