nieuws

Europeesche past dekking reispolis aan

Archief

Ook reisverzekeraar Europeesche biedt nu dekking voor het no-claimverlies dat ziekenfondsverzekerden  kunnen oplopen, als zij tijdens hun vakantie in een ziekenhuis terecht komen. Vergelijkingssite www.verzekeringssite.nl meldde gisteren dat slechts vier reisverzekeraars het verlies van de no-claim vergoeden: ANWB, Elvia, Proteq Direct en Unigarant. Volgens woordvoerder Walter van Tiel van Europeesche zat een besluit hierover bij zijn maatschappij in de pen. 

Genoemde vergelijkingssite hield een onderzoek onder 21 reisverzekeraars. Tweederde van de bezoekers van Verzekeringssite kiest voor een reisverzekering met geneeskundige kosten, omdat men zich geen zorgen wil maken over extra medische kosten in het buitenland. 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.