nieuws

Europeesche laat koffers ‘sealen’

Archief

Zakelijke reizigers kunnen op Schiphol op vertoon van hun pasje van de Europeesche gratis hun bagage laten sealen.

De actie van de Europeesche betreft verzekerden met een Ideale Zakenreisverzekering of een Business Travel Insurance en geldt tot september 2003. De koffers kunnen binnen één minuut worden geseald bij Seal&Go, een bedrijf dat twee vestigingspunten op Schiphol heeft. Het sealen (in krimpfolie verpakken) vermindert de kans op diefstal en de mogelijkheid dat anderen smokkelwaar toevoegen. Per dag worden op Schiphol zo’n driehonderd koffers geseald.
De Europeesche had al een sponsorcontract met Seal&Co. De krimpfolie is bedrukt met reclame van de Europeesche en niet-zakelijke reizigers kunnen hun bagage met korting laten sealen. De kortingsbonnen zijn te printen vanaf de website www.europeesche.nl.
Zakenreizigers verzekerd bij Europeesche kunnen op Schiphol gratis hun koffer laten sealen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.