nieuws

Europeesche komt met maatproduct voor boten

Archief

De Europeesche heeft een nieuwe, modulair opgebouwde, ‘bootverzekering’.

De basis voor de ‘bootverzekering’ bestaat uit drie dekkingsmogelijkheden: WA, WA/casco, en WA/brand/diefstal. Vanuit deze dekkingen kan de verzekering worden aangevuld met diverse dekkingen voor onder meer: volgboot, boottrailer, zeevaart, en rechtsbijstand. Ook kan worden gekozen voor extra verzekerde bedragen voor inboedel en voor ongevallen. Een korting van maximaal 35% kan worden verkregen op onder meer: een beperkt verzekeringsgebied, eigen-risicobedrag, no-claim, gascertificaat, en lidmaatschap van een watersportvereniging.
Voor lopende verzekeringen wordt, met ingang van de augustus-prolongatie, het maximale no-claimpercentage verhoogd van 30% naar 35%.
In een brochure waarin de Europeesche het product aan het intermediair presenteert, staat dat via de Internet-site van de Europeesche offertes kunnen worden gemaakt voor de bootverzekering. Dat blijkt wat voorbarig. Volgens Europeesche-woordvoerder Walter van Tiel, komt deze mogelijkheid er pas over een week of twee.
Onder het motto ‘De film bewijst het: een goede bootverzekering is nooit weg’, stuurde de Europeesche het intermediair de video ‘Speed II’.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.