nieuws

Europeesche geeft jaar gratis pechhulp in woonplaats

Archief

Europeesche Verzekeringen heeft de bestaande pechdekking uitgebreid met een Woonplaatsservice. Wie tussen 1 oktober en 1 januari een nieuwe auto- of motorverzekering afsluit, krijgt daarbij de Woonplaatsservice het eerste jaar gratis.

De Woonplaatsservice is af te sluiten voor auto’s en motoren tot twaalf jaar. Vergoed worden uitgebreide pechhulp, de kosten van vervoer van het voertuig, een eventuele aanhanger en bagage naar de dichtstbijzijnde dealer of garage alsmede de huur van een vervangend voertuig tot maximaal € 75 per dag en € 1000 totaal. Er kan dag en nacht een beroep worden gedaan op de Europeesche Hulplijn.
Daarnaast biedt de Woonplaatsservice een verruiming van de standaard hulpverlening buiten de woonplaats: voor auto’s met een WA- en beperkt cascoverzekering is de termijn verlengd van drie tot twaalf jaar en voor WA-verzekerde motoren is de termijn verlengd van tien tot twaalf jaar. De premie voor de Woonplaatsservice bedraagt € 35 per jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.