nieuws

Europeesche breidt reis- en annuleringspolis uit

Archief

De Europeesche heeft de reispolis uitgebreid met een Topdekking, bestaande uit hogere verzekerde bedragen, een tweejarige nieuwwaardedekking voor bagage, vergoeding van medische kosten voor huisdieren en een ruimere (winter)sportdekking. Op de annuleringspolis zijn ‘samengestelde reizen’ meeverzekerd, zodat het uitvallen van reisonderdelen (ticket, vervoer en accommodatie) nu recht geeft op schadevergoeding. De wijzigingen gelden voor kortlopende polissen per 1 december en voor doorlopende polissen per 1 januari.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.