nieuws

Europace

Archief

Hypotheekservicebedrijf Stater gaat samen met het Duitse Hypoport een online platform voor financiële producten, genaamd Europace, op de Nederlandse markt brengen. Daarmee zouden bemiddelaars en geldgevers het hypotheekproces sneller en efficiënter kunnen afronden.

Prijs voor SNS
De dienst Live@dvies heeft SNS Bank – in combinatie met de Budget Hypotheek – de titel van meest vernieuwende hypotheekpartij van het jaar opgeleverd. De titel werd tijdens een hypotheekcongres van Euroforum toegekend door ruim honderd branchegenoten. Bij deze dienst kunnen consumenten via internet binnen vijf minuten een hypotheekadviesgesprek krijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.