nieuws

Eurolloyd verdubbelt winst

Archief

Makelaars- en assuradeurenbedrijf Eurolloyd heeft in 2003 het nettoresultaat in ons land ruim verdubbeld tot e 368.674 (169.468).

Het brutoresultaat van Eurolloyd Nederland bedroeg e 563.700. De holding Lugt Sobbe & Co, waaronder naast Eurolloyd Nederland ook het gelijknamige Belgische zusterbedrijf en softwarebedrijf VOC vallen, boekte een brutoresultaat van e 876.300.
Omzetcijfers van Eurolloyd wil Van Ommen niet geven. “De omzet is fors gestegen. We hebben 13.000 bedrijfsmatige klanten in het midden- en kleinbedrijf. Ik loop liever niet te koop met de omzet. Het gaat erom hoe de firma ervoor staat. Hoeveel grote kantoren zijn er al niet failliet gegaan: ze ontslaan hun personeel en laten verzekeraars met miljoenen aan onbetaalde saldi achter.”
Van de tekencommissie die Eurolloyd vorig jaar ontving (23,33% over de brutopremie) werd 49% uitgekeerd aan het intermediair.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.