nieuws

Eurokrant voor DIN-relaties

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) heeft een Euro Journaal gemaakt voor de relaties van de met DIN samenwerkende kantoren.

“De assurantietussenpersoon kan zich hiermee profileren als deskundige op het gebied van financiële dienstverlening”, aldus DIN-directeur Joep van den Eijkel. “Voorlichting over de euro hoeft niet per se van een bank te komen.”
Het Euro Journaal is bedoeld voor zowel de particuliere relaties als het midden- en kleinbedrijf. De eurokrant gaat in vier fullcolour pagina’s in op de redenen, het belang en de gevolgen van de euro.
De ruim vijfhonderd met Dutch Insurance Network samenwerkende kantoren kunnen het Euro Journaal krijgen voor f 0,85 per stuk. Worden er meer dan vijfhonderd exemplaren afgenomen, dan zakt die prijs naar f 0,75 per stuk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.