nieuws

Eurohandreiking voor makelaardij

Archief

De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO) heeft in samenwerking met het Nationaal Forum voor de introductie van de Euro en PricewaterhouseCoopers de ‘Eurohandreiking voor de makelaardij’ ontwikkeld.

De brochure geeft antwoord op alle vragen die samenhangen met de introductie van de euro, toegespitst op de makelaardij. PricewaterhouseCoopers was verantwoordelijk voor de samenstelling van de handreiking en is daarbij inhoudelijk ondersteund door de VBO. Onderwerpen die aan de orde komen zijn de ‘psychologische tarieven’, communicatie met de klant, hoe te taxeren et cetera.
De handreiking is verder voorzien van een checklist, waarmee de makelaar kan zien wat hij nog moet doen. De Eurohandreiking is te bestellen of te downloaden van de site van het Nationaal Forum (www.euro.nl), onder het kopje ‘Handreikingen en checklists ondernemers’. Opmerkingen: VOOR DE EUROPAGINA

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.