nieuws

Euribron gegroeid

Archief

Euribron, een samenwerkingsverband van diverse Europese verzekeringsmakelaars, is met drie nieuwe leden gegroeid tot dertien. Euribron is negen jaar geleden in het leven geroepen door Hans Slaats, de toenmalige eigenaar-directeur van de Slaats Groep in Eindhoven, die later is opgegaan in IAK.

Tot Euribron behoorden al makelaars in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De nieuwe leden zijn Baekmark & Kvist (Denemarken), O’Leary (Ierland) en IBS (Turkije).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.