nieuws

Eureko’s Van Voorden topman in Roemenië

Archief

Eureko heeft Timo van Voorden per 1 november benoemd tot landenmanager van de Eureko-vestiging Interamerican in Roemenië.

Van Voorden wordt bij de Roemeense greenfield verantwoordelijk voor alle leven- en schadeactiviteiten en de eind dit jaar te lanceren ziektekostenverzekering. Opmerkelijk is dat Van Voorden tevens een ziekenhuis in aanbouw onder zijn beheer krijgt. “Dit is inderdaad vrij uniek”, aldus Eureko woordvoerster Lorrie Morgan. “De prive-klinieken met goede gezondsheidszorg zijn in Roemenië een kostbare aangelegenheid. De openbare ziekenhuizen zijn daarentegen wel betaalbaar, maar daar is de zorg van een veel lager niveau. Om de ziektekostenverzekering serieus in de markt te zetten, moeten we ook goede en betaalbare gezondsheidszorg bieden. Dat doen we met een eigen ziekenhuis. Overigens is de verzekerde niet verplicht van ons ziekenhuis gebruik te maken.” Eureko heeft het ziekenhuis-concept al eerder in Griekenland met succes geïntroduceerd.
Van Voorden was voorheen lid van het directieteam van Achmea Active en was verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van software.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.