nieuws

Eureko verwacht flinke winst

Archief

Eureko, met vlaggenschip Achmea, zegt over 2004 een nettoresultaat van € 450 mln te verwachten, tegen € 243 mln een jaar eerder en een min van € 574 mln in 2002. Met inbegrip van de verkopen van F&C en Intertrust komt Eureko zelfs tot een nettowinst van € 1,1 mld, bij een premieomzet van zo’n € 6,0 (5,7) mld.

Volgens Eureko heeft ratingbureau Standard & Poor’s “het succes van de herstructurerende maatregelen” gewaardeerd met een gestegen oordeel van negatief naar stabiel. De “sterk concurrerende positie in de Nederlandse markt van Achmea” is daarvoor een belangrijke reden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.