nieuws

Eriks (Erasmus) start eigen volmachtbedrijf

Archief

Peter Eriks is per 1 mei vertrokken uit de directie van Erasmus. Hij is een eigen volmachtbedrijf begonnen.

Eriks was directeur van de Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd, die in 1997 werd overgenomen door Erasmus. De portefeuille van de maatschappij is sindsdien in run-off. “Er zitten wat langlopende contracten in, vooral in Transport. Maar de afhandeling vindt volledig binnen Erasmus plaats”, zegt Erasmus-directeur Manfred Oschwad, die nu samen met Ronald Ketellapper en Hans Kuitert de directie voert over de Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd.
Eriks heeft een deel van de portefeuille meegenomen die bij het volmachtbedrijf van Erasmus in beheer was. “Dat zijn zo’n 3.500 posten die voornamelijk betrekking hebben op kunstverzekeringen”, aldus Eriks. “Die portefeuille heb ik zelf opgebouwd, maar binnen de filosofie van Erasmus was daar geen plaats meer voor.” Het bedrijf Eriks Assuradeuren is gevestigd in Amsterdam en telt vier medewerkers. “We willen wel wat breder actief zijn dan alleen op kunstverzekeringsgebied”, aldus Eriks.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.