nieuws

Ergo

Archief

Münchener Rück heeft zijn aandelenbelang in de Duitse verzekeringsgroep Ergo (moeder van DKV Nederland, DAS Rechtsbijstand en Nieuwe Hollandsche Lloyd) vergroot van 63% tot 90%. Met het openbare bod op de aandelen streefde Münchener Rück een belang van 95% na. HypoVereinsBank, een samenwerkingspartner van Münchener Rück, bezit overigens 5% van de aandelen in Ergo.

Fondsen Delta Lloyd
In het eerste halfjaar van 2000 is het vermogen in de beleggingsfondsen van Delta Lloyd en Ohra gestabiliseerd op f 7,2 mld. Tegenover f 507 mln aan nieuw geld stonden even grote waardedalingen van de aandelen en uitstroom van geld. Volgens onderzoeksbureau Nyfer heeft Delta Lloyd een marktaandeel van 6,2% onder de aanbieders van beleggingsfondsen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.