nieuws

Erasmus zoekt nieuwe topman

Archief

Erasmus Verzekeringen, onderdeel van het Duitse Wüstenroth en Württembergische, is op zoek naar een nieuwe Nederlandse topman

Volgens ingewijden is een headhuntingsbureau al enige tijd op zoek naar een nieuwe algemeen directeur voor Erasmus. Huidig directeur Manfred Oschwald zegt evenwel van niets te weten. “Bij het vertrek van Paul van Leeuwen waren wij op zoek naar een vervanger, maar dat is inmiddels alweer even geleden. Ik denk dat ik het wel zou weten als we op zoek zijn naar een nieuwe topman.” Oschwald ontkent tevens het bericht dat de Duitse moeder verkoop van de Rotterdamse maatschappij serieus in overweging heeft. “Van verkoop is geen sprake, wij blijven op de Nederlandse markt actief.” Feit is wel dat bij Erasmus de Duitser Reinhard Maier als directeur is aangesteld om reorganisaties te begeleiden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.