nieuws

Erasmus komt met twee nieuwe hypotheken

Archief

Erasmus introduceert twee nieuwe hypotheekvarianten: de Erasmus Perspectief Hypotheek en de Erasmus Doelbewust Hypotheek.

De Erasmus Perspectief Hypotheek is een hypotheek voor cliënten die in het verleden tegen betalingsproblemen zijn aangelopen en daardoor één of meerdere negatieve BKR-coderingen hebben opgelopen. De Erasmus Doelbewust Hypotheek is de hypotheek voor cliënten die een fluctuerend of niet bestendig inkomen genieten. Tot maximaal 110% van de executiewaarde van de woning wordt de hypotheek verstrekt op basis van een ‘eigen verklaring’.
Erasmus gaat er vanuit met deze nieuwe varianten hypotheekadviseurs nog beter van dienst te kunnen zijn. De geldgever is in beide gevallen Sparck Hypotheken. Ter introductie heeft het intermediair tot de jaarwisseling de mogelijkheid een extra beloning van _ 250 te ontvangen voor het sluiten van elke Doelbewust Hypotheek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.