nieuws

Erasmus kiest Oracle en Icis

Archief

Verzekeraar Erasmus heeft een contract gesloten met de Nederlandse vestiging van Oracle. De Rotterdamse maatschappij wil met de automatiseringssystemen van Oracle de dienstverlening aan het intermediair verbeteren.

De door Oracle te leveren softwaresystemen worden geïmplementeerd op basis van de verzekeringsapplicatie Icis (Insurance Company Information System) van het Duitse bedrijf Debis Systeemhaus, een dochter van Cap Gemini. Erasmus is de eerste Nederlandse klant voor de Oracle-versie van Icis.
De overeenkomst behelst het gebruik van de Oracle-producten: Oracle 7 database management system, de Developer/2000 ontwikkelomgeving, de Designer/2000 Case-omgeving, Oracle Financials en de recentelijk aangekondigde Interoffice workgroup software.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.