nieuws

ERA adviseert gratis bij WOZ-bezwaar

Archief

De makelaarsketen ERA Nederland heeft een gratis spreekuur ingesteld waarbij een van de 110 aangesloten makelaars beoordeelt of de getaxeerde waarde van een woning terecht is of dat bezwaar maken zin heeft.

Aanleiding voor deze service is de invoering van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ), waarbij gemeenten sinds dit jaar de waarde van een huis voor de onroerend-goedbelasting, de waterschapsomslag, de inkomstenbelasting en de vermogensbelasting bepalen. Tot vorig jaar bepaalde de eigenaar zelf de waarde van zijn woning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.