nieuws

Elvia Reis biedt intermediair marketingondersteuning

Archief

Elvia Reis biedt het intermediair de mogelijkheid van kant-en-klare direct-marketingacties. In de loop van het jaar komt er ook verkoopondersteuning.

Tussenpersonen (en reisbureaus) kunnen Elvia nu uit hun naam persoonlijke mailings laten verzorgen. Ook de responsverwerking neemt Elvia voor zijn rekening. Gestart is met acties voor de Doorlopende Reisverzekering en de Globetrotter Reisverzekering. Volgens Elvia vraagt het intermediair “wegens gebrek aan tijd en expertise” steeds meer om marketingondersteuning.
Elvia Reis biedt ondersteuning onder de nieuwe naam Elvia Academy & Support. Onder de oude naam Elvia Academy werden al trainingen aangeboden. In de loop van het jaar zal het aantal activiteiten worden uitgebreid. Na september zal een programma voor verkoopondersteuning worden aangeboden. Voorts wordt nagedacht over een loyaliteitsprogramma.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.