nieuws

Elvia biedt doorlopende annuleringsdekking

Archief

Elvia Reisverzekeringen volgt de marktontwikkelingen door evenals de concurrentie een doorlopende annuleringsverzekering te introduceren.

De verzekeraar biedt twee verschillende productvarianten aan: één normale doorlopende annuleringsverzekering (f 80 per jaar) en een ‘Dubbel-Zeker’ doorlopende annuleringsverzekering (f 95). Dit laatste product is een variant op de gelijknamige aflopende reisverzekering, waarbij in het geval van noodgedwongen afbreken van de vakantie de volledige reissom wordt vergoed, tot maximaal f 3.000 per persoon. De reguliere annuleringsverzekering vergoedt in zo’n situatie alleen de niet-gebruikte dagen.
Elvia zegt het doorlopende product nu pas op de markt te hebben gebracht, omdat de vraag gaat toenemen. Uit onderzoek van het Nipo in opdracht van Elvia blijkt dat bijna één op de zes vakantiegangers interesse heeft voor een dergelijk product.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.