nieuws

Elvia Assistance heet nu Mondial Assistance

Archief

Op 1 oktober heeft Elvia Assistance de naam aangenomen van zusterbedrijf Mondial Assistance.

De Nederlandse organisatie van de Mondial Assistance Group bestond tot 1 oktober, behalve uit verzekeraars Elvia Reisverzekering, uit Elvia Assistance, de medische alarmcentrale in Driebergen en Mondial Assistance, de technische alarmcentrale in Amsterdam. Beide alarmcentrales werken nu onder de naam Mondial Assistance. “De huidige locaties blijven vooralsnog gehandhaafd”, zegt René Vermeule, directeur Marketing & Sales.
De naam Elvia Assistance is nog wel blijven bestaan als private label voor de verzekerden van Elvia. Van de ongeveer twaalf andere verzekeraars die diensten afnemen van de medische alarmcentrale, doet een aantal dat immers ook onder eigen label. De samenwerkende verzekeraars zijn onder anderen: Agis, IZA, London, en Royal.
De medische alarmcentrale verleent hulp aan 3,3 miljoen Nederlandse verzekerden. De technische hulpdienst, die onder meer werkt voor verzekeraars, leasebedrijven en autobedrijven, verleent hulp voor ongeveer een miljoen in Nederland geregistreerde auto’s.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.