nieuws

ELQ levert leads

Archief

ELQ levert sinds kort hypotheekleads aan een geselecteerde groep tussenpersonen.

Door de volgens ELQ toenemende vraag naar potentiële hypotheekklanten die een afwijkend of verhoogd risico vormen, heeft de geldgever een nieuw hulpmiddel ontwikkeld voor tussenpersonen: de ELQ Leadtool. Dit is een online marktplaats waar uitsluitend zogeheten ‘non-conforming’ leads te vinden zijn, aangeleverd door verschillende leadleveranciers. Voor de ontwikkeling van de tool is ELQ een samenwerking aangegaan met Afsprakenmanager, een initiatief van Leadsource. Dat internetplatform is sinds 1 september actief en biedt een ontmoetingsplaats voor leadleveranciers en tussenpersonen. ELQ heeft een groep tussenpersonen geselecteerd die via de marktplaats leads kunnen kopen. Ter introductie ontvangen deze tussenpersonen een startbedrag van ELQ op hun account.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.