nieuws

ELQ Hypotheken komt op stoom

Archief

ELQ Hypotheken, geldverstrekker voor afwijkende risico’s, heeft vorig jaar voor circa _ 450 mln aan hypotheken omgezet.

“We hebben er 2.100 gesloten”, zegt directeur Ebbo de Jong. “Vooral de Welqom Hypotheek voor mensen met een BKR-registratie was in trek; die was goed voor driekwart van de omzet.” ELQ is sinds september 2005 met twee doelgroepgerichte producten actief. Naast de Welqom Hypotheek wordt ook de Quick Hypotheek verkocht voor mensen met variabele inkomens.
ABN Amro
ABN Amro heeft vorig jaar onder eigen label een hypotheekomzet gerealiseerd van _ 7,2 mld, goed voor een marktaandeel van circa 6,5%. Dat was in 2005 nog 7,3%. De totale hypotheekportefeuille is gegroeid tot _ 50,0 (48,2) mld. Van de labels Bouwfonds Hypotheken en MoneYou zijn nog geen cijfers bekend. In 2005 was de ABN Amro Hypotheken Groep goed voor ruim _ 17 mld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.