nieuws

Elbers van den Berg neemt Versnel over

Archief

Het bureau Elbers van den Berg experts/taxateurs heeft per 1 mei expertisebureau P. Versnel in Ridderkerk overgenomen.

Met de overname heeft bureau Elbers van den Berg (voornamelijk brand, transport en taxaties) het dienstenpakket in één keer weten uit te breiden met schaderegelingen op het gebied van producten- en beroepsaansprakelijkheid, schuldvraagonderzoek en letsel. Voormalig eigenaar Peter Versnel (57) van het bureau P. Versnel behoudt voorlopig de dagelijkse leiding op het kantoor in Ridderkerk.
Elbers van den Berg nam afgelopen september al het expertisebureau De Valk over. “We willen in het jaar 2000 tot de top-5 in Nederland behoren”, zo licht directeur Cor van den Berg de ambities van zijn bedrijf toe. De overname van P. Versnel is volgens hem dan ook zeker niet de laatste. Op dit moment voert het bedrijf gesprekken met een nieuwe overnamekandidaat.
De activiteiten van expertisebureau P. Versnel op het gebied van auto-expertise (vijf werknemers) zijn buiten de overname gebleven. Dit onderdeel van het bedrijf zal onder de naam ‘Versnel auto-expertise’ voortgezet worden door P. Versnel junior.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.