nieuws

EK-pool van Europeesche

Archief

Reisverzekeraar Europeesche is voor relaties en andere websurfers gestart met een EK-pool op zijn Internet-site.

Op de website van de Europeesche (www.europeesche.nl) kan per wedstrijd van het Nederlands elftal de uitslag voorspeld worden. Onder de juiste inzendingen worden elke wedstrijd twee ‘onverwoestbare’ Kronan-fietsen verloot, die voor de gelegenheid oranje zijn gespoten.
Een andere nieuwe Internet-activiteit van Europeesche heeft te maken met de krapte op de arbeidsmarkt. Met grote spandoeken aan het pand in Amsterdam Zuid-Oost wijst de reisverzekeraar sinds kort op de nijpende (IT-)vacatures. Speciaal voor wervingsdoeleinden heeft de verzekeraar de website www.plezierverzekerd.nl in het leven geroepen. Op deze site kunnen actuele vacatures bekeken worden. Reageren en solliciteren kan per e-mail.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.