nieuws

Eigen overbruggingskrediet Hypotrust

Archief

Hypotrust biedt met ingang van maandag een eigen overbruggingskrediet aan. Tot nu toe werden overbruggingskredieten altijd ondergebracht bij Direktbank. Het krediet wordt nu in één offerte samen met de hypotheek opgenomen. 

Het overbruggingskrediet wordt altijd gesloten in combinatie met een hoofdlening bij Hypotrust voor de aankoop van een (nieuwbouw-)woning. De afsluitkosten bedragen 1% en de looptijd is 18 (nieuwbouw) of 9 (bestaande bouw) maanden. De looptijd kan voor € 250 eenmalig worden verlengd met zes maanden. De tussenpersoon ontvangt 0,5% provisie over het kredietbedrag. Het actuele rentetarief voor het krediet is 5,15%.
 
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.