nieuws

Eigen bureau voor TTP-consultants

Archief

Twee voormalige consultants van actuarieel bureau Tillinghast-TowersPerrin (TTP) zijn met een eigen actuarieel bureau begonnen.

Zo heeft Hans Haamke (43) zich onder de naam Haamke InterAct zelfstandig gevestigd in Bilthoven. Hij zal zich als actuaris vooral toeleggen op interim-management en de interactie tussen het actuariaat en marketing, beleggingen en financieel en algemeen management. Haamke was Haamke was bij TTP senior-consultant en daarvoor elf jaar certificerend actuaris van Zwolsche Algemeene Leven.
Zijn ex-collega Hans van der Tweel (30) is als zelfstandig ondernemer gestart in Woerden, onder de naam Van der Tweel Actuariële Consultancy. Zijn diensten bestaan uit actuariële advisering en interim- en projectmanagement voor verzekeraars. Van der Tweel was bijna negen jaar consultant bij TTP.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.