nieuws

Eerste lichting Brunel Masters

Archief

Brunel Insurance & Banking heeft op het Careerevent in de Heineken Music Hall ‘Brunel Masters’ gelanceerd, een twee jarig ‘traineeship’ in de financieel zakelijke dienstverlening.

Meer dan driehonderd kandidaten hebben zich voor de opleiding ingeschreven. De eerste klassen konden medio november van start gaan.
Het programma van Brunel Masters wordt op de persoon samengesteld. Deelnemers kunnen een keuze maken uit de segmenten zorg & inkomen, schade, hypotheken of pensioen & leven.
Na de basismodule van een jaar volgt een verdiepingsmodule. Deze kan bestaan uit een vakspecialisatie, een management-module of een sales module. Gedurende deze twee jaar werkt de deelnemer bij verschillende bedrijven.
“We weten dat de vraag naar specialisten sterk groeit. De kunst wordt om de juiste kandidaten te vinden en te binden. Brunel Insurance & Banking probeert dit te bereiken door de Brunel Masters aan te bieden. Als gevolg hiervan kunnen wij de loopbaan van onze medewerkers een stevige impuls geven met afwisselende en uitdagende projecten bij de meest toonaangevende bedrijven in Nederland”, aldus Brunel-directeur Jeroen Ekkel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.