nieuws

Eerste certificatie presentatiestandaard

Archief

Generali is de eerste verzekeraar die door het Sivi (Standaardisatie Instituut voor Verzekeringen in de Intermediairbranche) is gecertificeerd voor het correct toepassen van de Sivi Presentatie Volgorde Standaard

Deze presentatiestandaard beschrijft in welke volgorde velden op een extranet getoond dienen te worden. Doelstelling hiervan is het vergroten van het invoer- en verwerkingsgemak van (elektronische) formulieren. Hierdoor wordt het risico op fouten geminimaliseerd en het werkproces voor het intermediair gestandaardiseerd. Dit levert vooral voordeel op voor bemiddelaars die met formulieren van verschillende maatschappijen werken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.