nieuws

Eerlijk Schadeherstel eind februari naar NMA

Archief

De Stichting Eerlijk Schadeherstel (SES), opgericht door autoschadeherstellers die zich niet meer kunnen verenigen met de schadesturing door verzekeraars, verwacht eind deze maand voldoende materiaal te hebben verzameld om bij de NMA een klacht tegen de betrokken autoverzekeraars te kunnen neerleggen

Vier weken later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar volgens voorzitter Gerard Regels heeft dat te maken met de angst die er onder schadeherstellers leeft voor represailles van verzekeraars. “Mensen willen hun grieven wel aan ons kwijt, maar vrijwel uitsluitend anoniem”, aldus Regels. “Dus hebben we onze enquête geanonimiseerd en opnieuw rondgestuurd.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.