nieuws

‘Eenvoudige’ mkb- portefeuille binnen Fortis overgedragen

Archief

Binnen Fortis is sprake van een bijzondere portefeuille-overdracht. Het gaat om bijna 2.500 eenvoudige brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen van voornamelijk mkb-ers.

Genoemde polissen behoren tot een portefeuille, die bij Fortis Corporate Insurance (FCI) in een verouderd systeem (noch millenniumproof noch geschikt voor het euro-tijdperk) geadministreerd werden. De noodzakelijke overheveling naar een nieuw systeem is aangegrepen om de portefeuille te screenen in relatie tot de doelgroepen-afbakening tussen FCI en Amev Schade.
Aan de Verzekeringskamer (VK) is een lijst van de betreffende polisnummers verstrekt. Van het VK-akkoord met deze overdracht is melding gemaakt in de Staatscourant van 3 augustus, waarin overigens een deel van de tekst in weggevallen. Verzekeringnemers en andere belanghebbenden kunnen informatie opvragen via de volgende twee telefoonnummers: 020-503.12.54 en 020-503-12.46.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.