nieuws

Eenderde Leven-intermediair heeft Internet-aansluiting

Archief

Hooge Huys wil binnenkort de huidige offertediskettes voor het intermediair vervangen voor een nog te bouwen Internet-applicatie.

De verzekeraar overweegt deze stap op grond van een onderzoek waaruit blijkt dat bijna 34% van het Leven-intermediair op Internet is aangesloten.
Van het nog niet aangesloten intermediair geeft 90% te kennen in de toekomst een aansluiting te willen realiseren. Hoofd Marketing Leven P. Smit van Hooge Huys denkt dat de offertediskettes en de Internet-applicatie een tijdlang naast elkaar zullen bestaan. “Het is echter allemaal nog zeer prematuur. We moeten bijvoorbeeld eerst nog onderzoeken met welke schermresolutie de tussenpersonen werken. Dit heeft invloed op de lettergrootte van de Internet-applicatie. Binnen drie maanden hopen we de besprekingen met het intermediair af te ronden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.