nieuws

Eén op drie NVA-kantoren sluit online

Archief

Van de ruim 1

157 NVA-kantoren biedt inmiddels 32% op zijn site de mogelijkheid om een verzekering te sluiten, blijkt uit de jaarlijkse conjunctuurenquête van de NVA. In 2004 was dat nog 18%. De online verkoop is goed voor 3% van de provisieomzet uit schadeverzekeringen. De provisie-inkomsten bij de NVA-kantoren zijn vorig jaar gemiddeld 10% gegroeid; het bedrijfsresultaat is met gemiddeld 11% verbeterd. De 118 respondenten verwachten dit jaar vooral meer groei in de inkomsten uit levensverzekeringen: 7%, tegen 2,5% in 2005.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.