nieuws

Eén klachtadres voor financiële zaken

Archief

Met een gezamenlijke website (www

financieleklacht.nl) en een gezamenlijk 0900-nummer zet de financiële sector op 1 december een belangrijke stap richting één klachteninstituut voor financiële dienstverlening. Voorlopig zullen de huidige klachteninstituten en -regelingen nog naast elkaar functioneren. In 2007 moeten alle bestaande instituten en regelingen zijn geïntegreerd tot één geheel. Deelnemende partijen zijn het Verbond van Verzekeraars, FOV, NBVA, NVGA, NVA, de banken en de financieringsondernemingen. Bemiddelaars in consumptief krediet (NVF) en hypotheekadviseurs (VVHN) kijken het nog even aan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.