nieuws

Een Amev-adviseur? Helaas, niet gevonden

Archief

“Voor een forse fiscale aftrekpost” kan momenteel onder meer bij Amev een dubbele koopsompolis worden gesloten. De Internet-surfer die op de algemene Amev-site belandt (www.amev.nl)d, kan niet om de aanbieding (‘Laatste kans!’) heen. Verder klikkend komt hij erachter dat je een Amev-polis alleen via een assurantietussenpersoon kunt krijgen.

Gelukkig wordt de mogelijkheid geboden om de dichtstbijzijnde adviseur via je postcode te vinden. Maar wat antwoordt het beeldscherm na het intikken van de postcode? “Helaas niets gevonden”. En na het intypen van nog ‘tig’ andere postcodes blijft het resultaat: helaas, geen Amev-adviseur te vinden. Nou, dan maar bij Centraal Beheer een offerte aanvragen voor zo’n dubbele koopsompolis.
Helaas, op Internet is geen Amev-adviseur te vinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.