nieuws

ECH komt met nieuwe uitwisselingsmodule

Archief

Softwarebedrijf Infra Design en de stichting Elektronische Communicatie Hypotheken (ECH) hebben een generieke module ontwikkeld waarmee hypotheekverstrekkers de communicatie met notarissen zowel in passeer- als aflosprocessen geheel geautomatiseerd kunnen laten verlopen. Met de module kunnen geldgevers hun mid- en backofficesystemen zonder ingrijpende verbouwing koppelen aan ECH. De module wordt binnenkort in gebruik genomen bij Direktbank en MNF Bank.

De stichting ECH is een initiatief van de Koninklijke Notariële Broederschap. Inmiddels maken 490 notariskantoren gebruik van het ECH-netwerk. Met Rabobank worden sinds twee jaar alle stukken al digitaal uitgewisseld. Vorig jaar sloot ook CenE Bankiers zich aan.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.