nieuws

EB-werkgroep van NVA rapporteert in najaar

Archief

Binnen de NVA is eind 1996 een werkgroep Employee Benefits aan de slag gegaan. Achterliggende gedachte: advisering op EB-terrein is wezenlijk anders dan de advisering in bestaande producten en diensten.

De werkgroep is opgericht met ondermeer de volgende doelstellingen:
inzicht verlenen in wat EB-advisering kan inhouden, alsook de rol van het intermediair bij uitvoeringstaken;uitdragen dat het professionele intermediair een bij uitstek belangrijke rol moet vervullen bij de advisering in EB, waardoor dit werkterrein niet per definitie – vanwege de bewerkelijkheid en complexiteit – is voorbehouden aan de maatschappijen;bijhouden en beoordelen van nieuwe ontwikkelingen in de markt (onder andere automatisering);in kaart brengen van de faciliteiten die door de NVA kunnen worden aangeboden of gestimuleerd om de advisering in EB te ondersteunen.De werkgroep bestaat uit de NVA-leden L. Kuipers (Adriaan Wulfse, voorzitter), C. Boer (Lukassen & Boer), J.M. Bullens (Quintes), drs. L.W. van Driel (Alexander & Alexander), P.B. van der Heide. De werkgroep zal in het komend najaar haar bevindingen en adviezen aan de collega’s presenteren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.