nieuws

EB-softwarepakket voor tussenpersonen

Archief

De Wijngaarden Automatiseringsgroep (WAG) heeft voor tussenpersonen een softwarepakket ontwikkeld waarmee zij in eigen beheer, zonder tussenkomst van een verzekeraar een Employee Benefits Statement kunnen samenstellen.

Het pakket (EBS 2000) biedt een overzicht van de verschillende financiële situaties in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid, pensionering en overlijden. Verder bestaat de mogelijkheid om extra informatie te vermelden, zoals de naam van de tussenpersoon of gegevens die van toepassing zijn op de organisatie of bepaalde verzekeringsarrangementen.
EBS 2000 maakt gebruik van het Microsoft-pakket Excel. De tussenpersoon moet om met EBS 2000 te kunnen werken, beschikken over Excel 97 of Excel 2000.
De kosten bedragen f 750. Updates verschijnen jaarlijks en moeten apart aangeschaft worden. Meer informatie: 058-288.33.87.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.