nieuws

E-commercecentrum beursbedrijven gereed

Archief

Assurantiemakelaars, verzekeraars en schade-experts werkzaam in het co-assurantiecircuit kunnen vanaf 20 april op dinsdag- en donderdagmiddag terecht in het nieuwe e-commerce-centrum in WTC-gebouw in Rotterdam

Dit meldde voorzitter Aad Meijburg van de Rotterdamse Assurantie Beurs Club (RABC) op de traditionele Jaardag. In afwachting van het elektronisch Assurantie Beurs Systeem (e-ABS) blijft er een beursvloer bestaan, aldus Meijburg. Hij was tevreden over de ontwikkelingen in 2003. De neerwaartse spiraal in resultaten is tot staan gebracht. Er is op de beurs meer leven in de brouwerij gekomen. Verzekeraars denken weer mee over verzekeringstechnische oplossingen en er is op de markt meer capaciteit .

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.