nieuws

Duurzaam beleggen bij Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd Asset Management heeft het Delta Lloyd Institutioneel Sustainable Future Fonds op de markt gebracht. “Hiermee zetten wij een belangrijke stap op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen”, aldus het concern.

Het nieuwe fonds biedt institutionele beleggers de mogelijkheid te beleggen in Europese beursgenoteerde aandelen die geselecteerd worden door het duurzaam beleggingsteam van Morley Fund Management, evenals Delta Lloyd onderdeel van het Britse Aviva.
De duurzaamheid van de uitgekozen bedrijven wordt beoordeeld aan de hand van een lijst met zeer strenge criteria. “Zo is het noodzakelijk dat de bedrijven voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu, maatschappij en financiën. Ook moeten de bedrijven beter presteren dan de markt en beschikken over een uitstekend management”, aldus Delta Lloyd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.