nieuws

Duthler naar De Goudse

Archief

Henk Duthler (54) is door De Goudse benoemd tot directeur Intermediair. Hij volgt Ingrid Greunsven op die per 1 januari vertrekt.

Duthler wordt bij De Goudse verantwoordelijk voor het leven- en schadebedrijf en de marketing- en verkoopactiviteiten van deze onderdelen.
Bij de integratie van Achmea en Interpolis was er in de directie van Business Unit Intermediair geen plek meer voor Duthler, die vijf jaar lang directievoorzitter van Avéro Achmea was. In die functie was hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Leven, Schade, Zorg en Inkomen en voor de integratie van Levob, Royal SunAlliances en AXA Zorg binnen Avéro.
Daarvoor werkte Duthler onder meer als algemeen directeur bij Kamerbeek en Kentron en was hij partner bj Sibbing & Wateler.
Duthler vindt vooral de openheid en de ondernemersgeest van De Goudse aantrekkelijk. “Het is nog een echte verzekeraar. Uit diverse onderzoeken komt De Goudse naar voren met een goede score op performance. De Goudse is in veel opzichten een aantrekkelijke partner voor het intermediair.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.