nieuws

Dutch Insurance Group maakt pensioentoolkit

Archief

Dutch Insurance Facilities, onderdeel van de Dutch Insurance Group (Nieuw-Vennep), lanceert begin oktober een PensioenToolkit.

Het pakket omvat marketingmiddelen, informatiemateriaal en berekeningssoftware, die assurantietussenpersonen kunnen gebruiken bij pensioenadvies aan particuliere klanten. Leden (members) van Dutch Insurance Network ontvangen de PensioenToolkit gratis; derden betalen f 495 (incl. btw).
In de Toolkit zijn onder meer opgenomen:
een marketingdraaiboek ‘Pensioen 2001′; met (in print en op diskette) pensioeninformatie, DM-brieven, redactionele artikelen, belscript, website-pagina’s en advertenties.een full-colour nieuwsbrief ‘Pensioen 2001’ van vier pagina’s;een PensioenToets, die een indicatie geeft van een dreigend pensioentekort;een berekeningsprogramma, waarmee snel en nauwkeurig de beschikbare lijfrente-aftrekruimte (vanaf de tweede tranche) berekend kan worden.De software voor de lijfrenteruimte-berekening is ontwikkeld door het Nederlands Financieel Planbureau (Uithoorn), gespecialiseerd in financiële planning.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.