nieuws

Duitse banken richten zich weer op particuliere klanten

Archief

Negen van de tien banken in Duitsland gaan zich de komende twee tot drie jaar weer volop richten op particuliere klanten, een segment dat de afgelopen jaren behoorlijk is verwaarloosd ten faveure van het midden- en kleinbedrijf en industriële bedrijven

Daartoe willen de meeste onder meer hun activiteiten op het gebied van persoonlijke leningen, beleggen, verzekeringen en pensioenen gaan intensiveren. Met het oog daarop geven zij aan samenwerkingsvormen aan te willen gaan met beleggingsinstellingen, financiële dienstverleners en verzekeraars.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.