nieuws

Duitse autopolis voor vrouwen

Archief

In Duitsland bestaat sinds enige tijd een speciale autoverzekering voor vrouwen

Deze polis, LadyCarOnline, is gericht op vrouwen die zowel eigenaar als bestuurder zijn van de auto die ze privé gebruiken. Via www.ladycaronline.de kunnen belangstellenden zich informeren, premies berekenen en hun polis online sluiten. Een bijzondere dienst wordt geboden aan vrouwen die gescheiden zijn. Aangezien autoverzekeringen vaak op naam van de man staan, houdt dit bij een scheiding in dat de man zijn schadevrije jaren behoudt. De vrouw wordt weer hoog ingeschaald, ondanks dat zij jarenlang schadevrij gereden heeft. Bij LadyCarOnline kunnen vrouwen de schadevrije jaren van hun ex-man overnemen wanneer zij na de scheiding een eigen auto aanschaffen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.