nieuws

DSW plust ruim 6.000 verzekerden

Archief

Zorgverzekeraar DSW brengt zijn verzekerdenaantal op ruim 342

000. Daarmee plust de verzekeraar ongeveer 6.200 verzekerden. Vlak voor sluiting van het opzeggen van verzekerden stond de teller voor DSW op een kleine 4.000 vertrekkers en 11.000 nieuwkomers. “Dat zijn 15.000 bewegingen, wat neerkomt op ruim 2% overstappers”, aldus bestuursvoorzitter Chris Oomen. Stad Holland, de intermediaire zuster van DSW, blijft ongeveer gelijk qua aantal verzekerden. “Stad Holland heeft er op dit moment 2.500 bij en er zijn er ook ongeveer 2.500 vertrokken. Het aantal blijft dus vrijwel gelijk op 62.500.” Oomen is “dik tevreden” over de toename van het aantal verzekerden bij DSW.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.