nieuws

DSW en Azivo willen fuseren

Archief

DSW en Azivo gaan de mogelijkheid tot fusie onderzoeken. In het najaar moet hier duidelijkheid over zijn. De zorgverzekeraars verwachten door het samenvoegen van de organisaties een krachtiger geluid in de regio te kunnen laten horen, waardoor onder andere meer inkoopvoordeel is te behalen. Dit moet resulteren in een betere zorgverzekering en -service voor de verzekerden. 

Beide topmannen Fred van den Heuvel (Azivo) en Chris Oomen (DSW) zijn optimistisch over de afloop. Hierop vooruitlopend laten beide verzekeraars weten te streven naar één product voor beide labels met de invoering van de basisverzekering. Een geheel nieuw label behoort ook nog tot de mogelijkheden. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.