nieuws

Drukke verhuisweken assurantiekantoren

Archief

Assurantiekantoren zijn de afgelopen weken een interessante doelgroep geweest voor verhuisbedrijven.

In Apeldoorn verhuisde Baass Assurantie Intermediairs als gevolg van de sterke groei in de laatste jaren naar een groter pand. Vandaag (25 juni) is de officiële opening van het kantoor aan de Bas Backerlaan 7 in Apeldoorn.
In Alphen aan den Rijn betrok Van der Aart Adviesgroep een nieuw pand aan de Lemelerberg 15. De naam van het kantoor is tevens gewijzigd in Van der Aart & Hesseling Adviesgroep. Uitbreiding van activiteiten is voor Van der Loo Verzekeringen in Boskoop eveneens reden geweest voor het betrekken van een ruimer kantoorpand. Het nieuwe adres is Zijde 60 in Boskoop. In Roosendaal zijn de assurantiekantoren Van Deursen & De Jong en Vissers & Partners samengegaan. Onder de nieuwe fusienaam Van Deursen wordt nu kantoor gehouden aan de Vijfhuizenberg 207b in Roosendaal.
De medewerkers van assurantiekantoor Baass voor het nieuwe kantoorpand in Apeldoorn.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.