nieuws

Donk wint Atradius Award

Archief

Diardi Donk heeft de zevende Atradius Award gewonnen. Deze wordt elk jaar uitgereikt aan de student van de VVCM opleiding tot Certified Credit Manager  met de beste resultaten. Volgens de jury haalde Donk de hoogste cijfers voor de modules en de hoogste cijfers voor de praktijkopdracht. Hij is de enige van de zeventien afgestudeerden met een totaal gemiddelde van 7,8. De titel van zijn eindscriptie is ‘Kredietverzekering, een riscico?’

De Vereniging voor Credit Management (VVCM) is vijftien jaar geleden opgericht met als doel het ontwikkelen en ondersteunen van credit management, het bevorderen van vakkennis en het behartigen van de belangen van de beoefenaars. De vereniging telt 900 leden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.