nieuws

Donatie Vrieling voor India

Archief

Vrieling Adviesgroep heeft op 21 september een nieuw kantoor in gebruik genomen in Hardenberg . In het kader van de opening is _ 100.000 gedoneerd aan een goed doel.

Door de groei, er werken inmiddels bijna honderd mensen bij Vrieling, was een tweede vestiging noodzakelijk. Het personeel van een aantal kleinere kantoren in Slagharen en Hardenberg komt hier te werken, terwijl ook een deel van het hoofdkantoor in Dedemsvaart zal overgaan naar het nieuwe pand.
Vrieling had de gasten bij de opening gevraagd in plaats van bloemen een gift te geven aan de Stichting Red een Kind, die scholen bouwt in Assam (India). Dat leverde na verdubbeling van het bedrag door Vrieling en een bijdrage van de overheid uiteindelijk _ 100.000 op.
De Vrieling Adviesgroep heeft 16 à 17.000 voornamelijk particuliere klanten en noteerde vorig jaar een omzet uit assurantiebemiddeling van _ 5,3 (5,0) mln.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.